אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

455
צפיות

בולו עוגיות טוניסאיות לשבירת הצום

המתכון של
בולו עוגיות טוניסאיות לשבירת הצום

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס שמן
  • 100 גר' צימוקים כהים
  • 100 גר' שברי שקדים
  • 4 כפות שומשום
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • מעט מלח
  • 2 סוכר וניל
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 4.5 כוסות קמח מנופה
  • כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומערבבים במטרפה מוסיפים את הביצים ומטריפים במטרפה, מוסיפים את מיץ התפוזים, את סוכר הוניל, תמצית וניל, צימוקים, שקדים ומלח וממשיכים לטרוף במטרפה..


  • 2

    בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים בהדרגה לבלילת הביצים והשמן ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (הבצק קצת דביק וזה בסדר)..


  • 3

    נותנים לבצק לנוח בערך שעה, יוצרים ככרות קטנות מסמנים חריצים על הכיכרות ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 30-40 או עד שהעוגות מקבלות גוון זהוב. .


1

בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומערבבים במטרפה מוסיפים את הביצים ומטריפים במטרפה, מוסיפים את מיץ התפוזים, את סוכר הוניל, תמצית וניל, צימוקים, שקדים ומלח וממשיכים לטרוף במטרפה..


2

בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים בהדרגה לבלילת הביצים והשמן ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (הבצק קצת דביק וזה בסדר)..


3

נותנים לבצק לנוח בערך שעה, יוצרים ככרות קטנות מסמנים חריצים על הכיכרות ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 30-40 או עד שהעוגות מקבלות גוון זהוב. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים