להכניס למקרר לחצי שעה ליפתוח למלבן לימרוח שוקולד ומעל אגוזים או בוטנים מה שאוהבים.
4
אפשר ממרח תמרים ומעל אגוזים … מה שאוהבים אפיה של 20 25 דקות ( לעשות ליפני האפיה חריצים של הרולדות כדי שיהיה קל לחלץ …) לפזר מעל אבקת סוכר אחרי שמתקרר בהצלחה.
1
להכניס את כל החומרים למיקסר.
2
לערבל הכל יחד עד התגבשות לא יותר מדי.
3
להכניס למקרר לחצי שעה ליפתוח למלבן לימרוח שוקולד ומעל אגוזים או בוטנים מה שאוהבים.
4
אפשר ממרח תמרים ומעל אגוזים … מה שאוהבים אפיה של 20 25 דקות ( לעשות ליפני האפיה חריצים של הרולדות כדי שיהיה קל לחלץ …) לפזר מעל אבקת סוכר אחרי שמתקרר בהצלחה.