ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס של אגוזים/שקדים קצוצים, גרעיני חמניה/דלעת, חמוציות/צימוקים ועוד
-
-
אפשר להוסיף/להחליף כל דבר שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל מצרכי הבצק לתערובת אחידה, מוסיפים את האגוזים, החמוציות, הגרעינים ושוקולד הציפס ומאחדים את הכל יחדיו..
-
2
מכינים מהתערובת נקניקים בעובי של 2-3 ס"מ מניחים על נייר אפיה ומכניסים למקרר או למקפיא להתייצבות..
-
3
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
-
4
חותכים לחתיכות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה.
-
5
אופים כחצי שעה עד שהעוגיות מזהיבות יפה .
1
מערבבים את כל מצרכי הבצק לתערובת אחידה, מוסיפים את האגוזים, החמוציות, הגרעינים ושוקולד הציפס ומאחדים את הכל יחדיו..
2
מכינים מהתערובת נקניקים בעובי של 2-3 ס"מ מניחים על נייר אפיה ומכניסים למקרר או למקפיא להתייצבות..
3
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
4
חותכים לחתיכות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה.
5
אופים כחצי שעה עד שהעוגיות מזהיבות יפה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים