ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 טיפות תמצית זהר- מומלץ !
אופן ההכנה
-
1
ללוש לבצק רך וחלק .
-
2
להשאיר לחצי שעה במקרר .
-
3
לחלק ל- 8 חלקים שווים .
-
4
לפתוח כל חלק לעלה דק למרוח בממרח תמרים .
-
5
וקינמון אפשר לפזר אגוזים קצוצים לגלגל לרולדה לחתוך לעוגיות לסדר בתבנית כל עוגיה למרוח בביצה ושומשום .
-
6
לאפות ב- 180° עד להזהבה .
-
7
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
ללוש לבצק רך וחלק .
2
להשאיר לחצי שעה במקרר .
3
לחלק ל- 8 חלקים שווים .
4
לפתוח כל חלק לעלה דק למרוח בממרח תמרים .
5
וקינמון אפשר לפזר אגוזים קצוצים לגלגל לרולדה לחתוך לעוגיות לסדר בתבנית כל עוגיה למרוח בביצה ושומשום .
6
לאפות ב- 180° עד להזהבה .
7
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים