1.בשקית זיפר או שתי שקיות סנדוויץ מכניסים את הביסקוויטים סוגרים את השקית ובעזרת מערוך שוברים את הביסקוויטים לפירורים אבל לא ממש שיהיה חתיכות של ביסקוויטים. מעבירה את הביסקוויטים לקערה גדולה ומניחה בצד.
1
בקערה קטנה או בכוס שוברת את הקוביות שוקולד עם שתי כפות שמן וממיסה במיקורגל חצי דקה מוציאה מערבבת ואז עוד הפעם חצי דקה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים מניחה בצד.
2
בכוס של ה250מיל שמה 3כפות קקאו ואז 3כפות סוכר מערבבת את הסוכר והקקאו ביחד.
3
מוסיפה2-3כפות מים רותחים בהדרגה כדיי להמיס את הסוכר עד שמקבלים מן מרקם של משחת קקאו עד שהכל נמס .
4
כדי להשלים את חצי הנוזלים ממלאים את אותה כוס במים רגלים או חלב עד שיש חצי קקאו מומס וחצי מים או חלב .
5
שופכת לקערת הביסקוויטים את השוקולד המומס ואת חצי הכוס הנוזלים עם הקקאו המומס מערבבים את הכל עד שהשוקולד מכסה את הביסקוויטים במידה והתערובת יבשה מוסיפים בין2או3כפות מים רגילים בהדרגה ואם היא נוזלית להוסיף עוד ביסקוויטים ולערבב.
6
מרטיבים את הידיים ולוקחים כפות קטנה מהתערובת ומכדררים לכדורים קטנים.
7
בצלחת מצפים בקוקוס או כל מה שבא לכן שמים בקופסה מכניסים למקרר ל3שעות ובתאבון😊.
0
1.בשקית זיפר או שתי שקיות סנדוויץ מכניסים את הביסקוויטים סוגרים את השקית ובעזרת מערוך שוברים את הביסקוויטים לפירורים אבל לא ממש שיהיה חתיכות של ביסקוויטים. מעבירה את הביסקוויטים לקערה גדולה ומניחה בצד.
1
בקערה קטנה או בכוס שוברת את הקוביות שוקולד עם שתי כפות שמן וממיסה במיקורגל חצי דקה מוציאה מערבבת ואז עוד הפעם חצי דקה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים מניחה בצד.
2
בכוס של ה250מיל שמה 3כפות קקאו ואז 3כפות סוכר מערבבת את הסוכר והקקאו ביחד.
3
מוסיפה2-3כפות מים רותחים בהדרגה כדיי להמיס את הסוכר עד שמקבלים מן מרקם של משחת קקאו עד שהכל נמס .
4
כדי להשלים את חצי הנוזלים ממלאים את אותה כוס במים רגלים או חלב עד שיש חצי קקאו מומס וחצי מים או חלב .
5
שופכת לקערת הביסקוויטים את השוקולד המומס ואת חצי הכוס הנוזלים עם הקקאו המומס מערבבים את הכל עד שהשוקולד מכסה את הביסקוויטים במידה והתערובת יבשה מוסיפים בין2או3כפות מים רגילים בהדרגה ואם היא נוזלית להוסיף עוד ביסקוויטים ולערבב.
6
מרטיבים את הידיים ולוקחים כפות קטנה מהתערובת ומכדררים לכדורים קטנים.
7
בצלחת מצפים בקוקוס או כל מה שבא לכן שמים בקופסה מכניסים למקרר ל3שעות ובתאבון😊.