הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקרמעוגיות טעימות מאוד מהמתכון סהרונים של אתי ממן אותו גברת בשינוי אדרת🤗
לערבב את הכל ואת הקמח לשים בהדרגה תוך כדי לישה.
הבצק יצא דביק לקמח את הידיים הייטב ולקחת חתיכה קטנה לפתוח אותה על היד לשים קובית שוקולד לסגור ולגלגל בעדינות לעיגול ומעט לשטח לשים בתבנית ולאפות ב160 בין 10 דקות לרבע שעה. (זה צריך לשאר בהיר).
מי שרוצה אפשר לזלף שוקולד מריר מעל.. .