ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
כוס וחצי אגוסי מלך טחונים
-
-
אופן ההכנה
-
0
ההכנה.
-
1
שמים דף פילו אחד על מישטח עבודה.
-
2
מרססים או מורחים.
-
3
שמן זית/שמן רגיל.
-
4
שמים דף פילו נוסף מעל.
-
5
הדף במישטח העבודה.
-
6
מרססים או מורחים אותו בשמן זית/שמן רגיל.
-
7
מפזרים על הדף.
-
8
מצלוחית הקקאו.
-
9
ומעל מפזרים.
-
10
מצלוחית האגוזים.
-
11
מקפלים מהצדדים.
-
12
קיפול קטן את העלים.
-
13
ומגלגלים כרולדה.
-
14
כך מכינים את שאר.
-
15
עלה הפילו.
-
16
מרססים או מורחים.
-
17
את הרולדות בשמן זית/שמן רגיל.
-
18
מכניסים לתנור.
-
19
כ20 דקות.
-
20
כשמתקררים.
-
21
פורסים בעדינות.
-
22
עם סכין.
-
23
עיגולים בעובי 2 ס'מ.
-
24
נ.ב.
-
25
העוגיות מתפרקות בחיתוך.
0
ההכנה.
1
שמים דף פילו אחד על מישטח עבודה.
2
מרססים או מורחים.
3
שמן זית/שמן רגיל.
4
שמים דף פילו נוסף מעל.
5
הדף במישטח העבודה.
6
מרססים או מורחים אותו בשמן זית/שמן רגיל.
7
מפזרים על הדף.
8
מצלוחית הקקאו.
9
ומעל מפזרים.
10
מצלוחית האגוזים.
11
מקפלים מהצדדים.
12
קיפול קטן את העלים.
13
ומגלגלים כרולדה.
14
כך מכינים את שאר.
15
עלה הפילו.
16
מרססים או מורחים.
17
את הרולדות בשמן זית/שמן רגיל.
18
מכניסים לתנור.
19
כ20 דקות.
20
כשמתקררים.
21
פורסים בעדינות.
22
עם סכין.
23
עיגולים בעובי 2 ס'מ.
24
נ.ב.
25
העוגיות מתפרקות בחיתוך.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים