אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

627
צפיות

עוגיות אוזני המן במילוי פרג ואגוזי מלך

המתכון של
עוגיות אוזני המן במילוי פרג ואגוזי מלך

יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 5 כוסות קמח
  • 1 אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה/מזולה בטעם חמאה
  • 1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
  • 0

    .


  • 1

    מילוי פרג.


  • 2

    2/3 סוכר.


  • 3

    2 כפות מייפל/סילאן.


  • 4

    2 כפות שמן/30 גר' מרגרינה.


  • 5

    200 גרם פרג טחון.


  • 6

    1 כפית תמצית וניל.


  • 7

    כף גרידת לימון.


  • 8

    3 עד 4 כפות פירורי.


  • 9

    ביסקויט טחונים.


  • 10

    בסיר שמים את הסוכר.שמן..מייפל.


  • 11

    להרתיח שהסוכר נמס.


  • 12

    להנמיך את האש.


  • 13

    להוסיף את הפרג וגרידת.


  • 14

    הלימון לערבב טוב.


  • 15

    להוסיף את תמצית הוניל.


  • 16

    לערבב ולהוריד מהאש.


  • 17

    לצנן.


  • 18

    להוסיף פירורי ביסקוויט.


  • 19

    כמה שצריך.


  • 20

    לא חייב את כל הכמות.


  • 21

    כדי להגיע למירקם סמיך.


  • 22

    השתמשתי בחלק.


  • 23

    מהפרג והוספתי אגוזי מלך קצוצים גס.


  • 24

    לרדד את הבצק.


  • 25

    לקרוץ עיגולים למלא קצת מהמלית ולסגור מ3 כיוונים.


  • 26

    כדי ליצור צורת אוזן.


  • 27

    להדק טוב את הבצק.


  • 28

    למרוח ביצה.


  • 29

    180 מעלות.


  • 30

    20/30 דקות.


  • 31

    לקרר ולבזוק אבקת סוכר.


  • 32

    .


0

.


1

מילוי פרג.


2

2/3 סוכר.


3

2 כפות מייפל/סילאן.


4

2 כפות שמן/30 גר' מרגרינה.


5

200 גרם פרג טחון.


6

1 כפית תמצית וניל.


7

כף גרידת לימון.


8

3 עד 4 כפות פירורי.


9

ביסקויט טחונים.


10

בסיר שמים את הסוכר.שמן..מייפל.


11

להרתיח שהסוכר נמס.


12

להנמיך את האש.


13

להוסיף את הפרג וגרידת.


14

הלימון לערבב טוב.


15

להוסיף את תמצית הוניל.


16

לערבב ולהוריד מהאש.


17

לצנן.


18

להוסיף פירורי ביסקוויט.


19

כמה שצריך.


20

לא חייב את כל הכמות.


21

כדי להגיע למירקם סמיך.


22

השתמשתי בחלק.


23

מהפרג והוספתי אגוזי מלך קצוצים גס.


24

לרדד את הבצק.


25

לקרוץ עיגולים למלא קצת מהמלית ולסגור מ3 כיוונים.


26

כדי ליצור צורת אוזן.


27

להדק טוב את הבצק.


28

למרוח ביצה.


29

180 מעלות.


30

20/30 דקות.


31

לקרר ולבזוק אבקת סוכר.


32

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים