אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

287
צפיות

אוזני המן ממולאים בפרג

המתכון של
אוזני המן ממולאים בפרג

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג קמח מנופה
  • חבילה מרגרינה בטעם חמאה רכה מאד /מומסת
  • 2 ביצים
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 1 אבקת אפיה
  • קליפת לימון מגורדת
  • חצי כוס סוכר
  • 1/4 1 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
  • 1 כפית קינמון
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 150 גרם פרג
  • 1 כף דבש
  • בערך 1/4 כוסות פירורי ביסקוויט/ פירורי לחם
  • 50 גרם מרגרינה
  • רכיבים למילוי הפרג::
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את המרגרינה עם הסוכר ומערבבים עם מטרפה מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים, מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק רך ונעים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של 4 מלימטר קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי. אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן. אופים בתנור חם במשך כ- 30 דקות. לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר..


  • 2

    אופן הכנת מילוי הפרג:.


  • 3

    בסיר מרתיחים מים וסוכר, להוסיף את הקינמון, קליפת לימון מגוררת, סוכר וניל ופרג, לבשל על אש קטנה בערך רבע שעה. לכבות את הגז להוסיף את המרגרינה וכף הדבש ולערבב. להוסיף בהדרגה את פירורי הבסקיוויט עד לקבלת מילוי יציב..


1

בקערה שמים את המרגרינה עם הסוכר ומערבבים עם מטרפה מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים, מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק רך ונעים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של 4 מלימטר קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי. אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן. אופים בתנור חם במשך כ- 30 דקות. לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר..


2

אופן הכנת מילוי הפרג:.


3

בסיר מרתיחים מים וסוכר, להוסיף את הקינמון, קליפת לימון מגוררת, סוכר וניל ופרג, לבשל על אש קטנה בערך רבע שעה. לכבות את הגז להוסיף את המרגרינה וכף הדבש ולערבב. להוסיף בהדרגה את פירורי הבסקיוויט עד לקבלת מילוי יציב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים