הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבצק עלים זה משמין אז נכין בורקס שוקולד מבצק פילו קרנץ קרנץ קרנץ
בצק פילו.
100 גרם חמאה מומסת (או חצי כוס שמן ).
100 גרם קוביות שוקולד קצוצות.
(המון שוקולד).
איך עושים?.
על כל דף של עלה פילו מורחים מעט חמאה.
מנחים את הקוביות שוקולד בקצה.
מגלגלים.
ביצה טרופה מורחים על הבורקס.
וכמעט מזרה שוקולד.
אופים בתנור .
180 מעלות.
20 דקות.