הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות מעמולים במילוי תמרים....טעם מהמם....
למעמולים - של סנא האלופה, עם תוספות שלי..... 1 ק"ג סולת 2 מחמאה או מרגרינה ממסים את המחמאה ושיא פושרת מערבבים עם הסולת עם הידים לכמה דקות שכל המחמאה נספגת בסולת מנחים כמה שעות ועדיף יום לפני שלב שני למחרת פותחים את הסולת עם הידים מוספים כף של אניס או בהר מעמול , חצי כוס קמח תופח, רבע כוס סוכר, 1/4 כפית שמרים יבשים ומים פושרים ועם היד לשים עד שהבצק עדין ורך לא נוזלי ( מים בערך 2 כוסות ) ממלים בתמרים לא ממרח את הצורה אני עושה ביד ( עבודת נמלים) ועם הנציטה מיוחדת למעמול אופים בחום 180 מעלות, בערך 25 דקות... בתאבון!!! .