ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
300 גרם שקדים מולבנים פרוסים
-
2 כפות סוכר לבן + 2 כפות סוכר חום דמררה
-
4 כפות גדושות דבש (לחמם 20 שניות במיקרו)
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
-
2
להניח את השקדים בקערה ולהוסיף את כל המרכיבים. לערבב היטב היטב.
-
3
להניח כף גדושה מהתערובת בתבנית על נייר אפייה ברווחים אחד מהשנייה.
-
4
לאפות כ- 12 דק', להוציא ולצנן היטב לפני החילוץ מהתבנית.
-
5
לטרוף ♥.
1
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
2
להניח את השקדים בקערה ולהוסיף את כל המרכיבים. לערבב היטב היטב.
3
להניח כף גדושה מהתערובת בתבנית על נייר אפייה ברווחים אחד מהשנייה.
4
לאפות כ- 12 דק', להוציא ולצנן היטב לפני החילוץ מהתבנית.
5
לטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים