ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
שרוול וחצי פתי בר חתוכים גס..
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את כל מרכיבי הרוטב..
-
2
את הפתי בר לתוך גס להוסיף את הרוטב שוקולד ולערבב...
-
3
את השוקולד לבן להמיס במיקרוגל..
-
4
בתבנית סיליקון דמוי פרח לשים .
-
5
חצי כפית של שוקולד לבן...
-
6
מעל את העיסה של הבסקויט .
-
7
להדק טוב..
-
8
לכסות ולשים בהקפאה שעתיים.
-
9
לחלץ ולזלול.
1
לבשל את כל מרכיבי הרוטב..
2
את הפתי בר לתוך גס להוסיף את הרוטב שוקולד ולערבב...
3
את השוקולד לבן להמיס במיקרוגל..
4
בתבנית סיליקון דמוי פרח לשים .
5
חצי כפית של שוקולד לבן...
6
מעל את העיסה של הבסקויט .
7
להדק טוב..
8
לכסות ולשים בהקפאה שעתיים.
9
לחלץ ולזלול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים