הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון בטוח לעוגיות רולדה פרווה, טעימות, פריכות, נחטפות, מהירות הכנה, לישה וישר לעבודה, מילוי מה שאוהבים שוקולד, תמרים, ריבה, פרג, חלבה ועוד...
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
כאמור ניגשים ישר לעבודה, מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מקמחים במעט קמח את משטח העבודה, מרדדים כל חלק למלבן ארוך ודק, מורחים את המילוי שאוהבים (ממליצה למרוח שכבה דקה), מגלגלים לרולדה מהצלע הארוכה ומהדקים מעט .
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהתפר של הרולדה למטה.
פורסים בעזרת סכין חדה או חותכן משונן לעוגיות בעובי 1.5 ס"מ לא עד הסוף, מכניסים לאפייה 25-35 דקות עד להזהבה קלה (העוגיות צריכות להשאר עם גוון חום בהיר בסיום האפייה) .
מוציאים מהתנור, מקררים היטב ואז חותכים את העוגיות שוב בעזרת סכין חדה או חותכן עוגיות עד הסוף .
מאבקים בנדיבות באבקת סוכר, שמים בכלי אטום עד שבוע או במקפיא עד חודש.
זהו מוכן! כדאי נסו מתכון בטוח, גם למתקשים באפייה, הבצק נוח לעבודה והבונוס שהעוגיות טעימות ונזללות מהר, ממליצה להכפיל כמויות.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .