ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
קורט מלח 2 שקיות סוכר וניל
-
-
100 גרם בוטנים טחונים היטב או שקדים
-
-
אופן ההכנה
-
1
לי טרוף את הבצים.
-
2
להוסיף את השמן ואבקת סוכר .
-
3
ושאר החומרים את הקמח ואבקת אפיה בסוף צריך ליהיות בצק רך וגמיש.
-
4
עושים נקניקיה ארוכה וחותכים באופן שווה וכל חתיכה מגלגלים עם הידיים גודל של אצבע לטגן בשמן עמוק ולחובות בדבש ולאחר מכן בקוקוס טעים בטרוף בהצלחה.
-
5
( לדבש קילו סוכר 3 כוסות מים ולימון סחוט ).
1
לי טרוף את הבצים.
2
להוסיף את השמן ואבקת סוכר .
3
ושאר החומרים את הקמח ואבקת אפיה בסוף צריך ליהיות בצק רך וגמיש.
4
עושים נקניקיה ארוכה וחותכים באופן שווה וכל חתיכה מגלגלים עם הידיים גודל של אצבע לטגן בשמן עמוק ולחובות בדבש ולאחר מכן בקוקוס טעים בטרוף בהצלחה.
5
( לדבש קילו סוכר 3 כוסות מים ולימון סחוט ).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים