ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
קוקוס בציפוי שוקולד/רונית פרץ
-
-
-
-
-
נסחט מיץ מלימון ונקרר מעט
-
בקערה נשים 4 כוסות קוקוס ונשפוך סירופ רק כמה שנכנס נערבב עד למרקם נוח נקרר חצי שעה וניצור צורות נקפיא לשעה ונצפה בשוקולד
-
-
200 גרם שוקולד מריר נמיס בקערה נערבב ונצפה באהבה רונית פרץ
אופן ההכנה
-
1
לבקשתכן.
-
2
מעלה שוב מתכון.
-
3
קוקוס בציפוי שוקולד/רונית פרץ.
-
4
תחילה נכין סירופ.
-
5
4 כוסות סוכר.
-
6
2 כוסות מים.
-
7
נבשל עד לקבלת סירופ שקוף.
-
8
נסחט מיץ מלימון ונקרר מעט.
-
9
בקערה נשים 4 כוסות קוקוס ונשפוך סירופ רק כמה שנכנס נערבב עד למרקם נוח נקרר חצי שעה וניצור צורות נקפיא לשעה ונצפה בשוקולד.
-
10
לציפוי.
-
11
200 גרם שוקולד מריר נמיס בקערה נערבב ונצפה באהבה רונית פרץ.
1
לבקשתכן.
2
מעלה שוב מתכון.
3
קוקוס בציפוי שוקולד/רונית פרץ.
4
תחילה נכין סירופ.
5
4 כוסות סוכר.
6
2 כוסות מים.
7
נבשל עד לקבלת סירופ שקוף.
8
נסחט מיץ מלימון ונקרר מעט.
9
בקערה נשים 4 כוסות קוקוס ונשפוך סירופ רק כמה שנכנס נערבב עד למרקם נוח נקרר חצי שעה וניצור צורות נקפיא לשעה ונצפה בשוקולד.
10
לציפוי.
11
200 גרם שוקולד מריר נמיס בקערה נערבב ונצפה באהבה רונית פרץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים