הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון מעולה,בצק נוח מאוד לעבודה,לא צריך להכניס למקרר לאחר הלישה( המתכון של דורית דורית)
ללוש הכל ביחד לבצק אחיד ורך..
לחלק לחמישה חלקים שווים..
לרדד כל חלק למלבן דק דק, ולמלא במה שאוהבים . שוקולד/תמרים/ פרג.
לגלגל לרולדה,לסמן חיתוכים ליפני האפיה..
לאפות בחום בינוני 40 דקות עד להשחמה קלה,לחתוך,לקרר ולפזר אבקת סוכר.