ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
הפעם הכנתי בהמלצת חברתי האלופה חופית אלמקייס , 100 גרם שקדים טחונים +
-
100 גרם פאקנים טבעיים טחונים
-
-
למי שרוצה פרווה פשוט להמיר את החמאה והחלב למחמאה ומים
-
לפיזור
-
לערבב 3 כפות אבקת סוכר עם כף קורנפלור.
-
טריק שלמדתי מחברתי היקרה אורה ארגוב כך שאבקת הסוכר לא תספג בעוגיה וזה יישאר באותו מצב ששמנו.
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה עם אבקת הסוכר לקרם אוורירי..
-
3
מתחילים להוסיף פודינג וניל, את השקדים הטחונים, החלב או המים, א.האפיה ובסוף בהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק אחיד וקטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק..
-
4
אם הוא קצת יבש מוסיפים כף שמן אם הוא קצת דביק מוסיפים כף קמח..
-
5
מניחים לנוח 10 דקות ומתחילים להכין עוגיות בצורת סהרונים..
-
6
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות משהו כמו 10 דקות או עד שזה מזהיב טיפה בצדדים אך בהירות למעלה,לשים לב אחרת התחתית תשרף ..
-
7
לתת לזה להצטנן לחלוטין כי כשהן חמות הן מתפרקות ורק אח"כ לפזר אבקת סוכר..
-
8
אפשר להתחיל לזלול😂😂😂.
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה עם אבקת הסוכר לקרם אוורירי..
3
מתחילים להוסיף פודינג וניל, את השקדים הטחונים, החלב או המים, א.האפיה ובסוף בהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק אחיד וקטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק..
4
אם הוא קצת יבש מוסיפים כף שמן אם הוא קצת דביק מוסיפים כף קמח..
5
מניחים לנוח 10 דקות ומתחילים להכין עוגיות בצורת סהרונים..
6
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות משהו כמו 10 דקות או עד שזה מזהיב טיפה בצדדים אך בהירות למעלה,לשים לב אחרת התחתית תשרף ..
7
לתת לזה להצטנן לחלוטין כי כשהן חמות הן מתפרקות ורק אח"כ לפזר אבקת סוכר..
8
אפשר להתחיל לזלול😂😂😂.
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים