ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
200 גר' מחמאה רכה בטמפרטורת החדר(אם רוצים אפשר לשים חמאה)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את המחמאה ואבקת הסוכר ומקציפים מוסיפים את סוכר הוניל וגרידת הלימון..
-
2
בקערה נוספת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והאגוזים הטחונים ומוסיפים לתערובת המחמאה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד..
-
3
מקררים שעה במקרר..
-
4
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה..
-
5
מחממים תנור מראש ל-175 מעלות..
-
6
לוקחים כף מהתערובת ומגלגלים לגליל בעובי 1/2 ס"מ ומעצבים לצורת חצי ירח..
-
7
כך עושים עם כל הבצק..
-
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20-30 דקות או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..
-
9
מצננים את העוגיות ומקשטים אבקת סוכר.
1
בקערה שמים את המחמאה ואבקת הסוכר ומקציפים מוסיפים את סוכר הוניל וגרידת הלימון..
2
בקערה נוספת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והאגוזים הטחונים ומוסיפים לתערובת המחמאה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד..
3
מקררים שעה במקרר..
4
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה..
5
מחממים תנור מראש ל-175 מעלות..
6
לוקחים כף מהתערובת ומגלגלים לגליל בעובי 1/2 ס"מ ומעצבים לצורת חצי ירח..
7
כך עושים עם כל הבצק..
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20-30 דקות או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..
9
מצננים את העוגיות ומקשטים אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים