אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,998
צפיות

סהרוני וניל

המתכון של
סהרוני וניל

עוגיות נימוחות והטעם של הוניל משגע

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 100 גר' אבקת סוכר
  • 200 גר' מחמאה רכה בטמפרטורת החדר(אם רוצים אפשר לשים חמאה)
  • כפית אבקת אפיה
  • שקית סוכר וניל
  • כפית גרידת לימון
  • 4 כפות אגוזים טחונים
  • אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את המחמאה ואבקת הסוכר ומקציפים מוסיפים את סוכר הוניל וגרידת הלימון..


  • 2

    בקערה נוספת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והאגוזים הטחונים ומוסיפים לתערובת המחמאה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד..


  • 3

    מקררים שעה במקרר..


  • 4

    מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה..


  • 5

    מחממים תנור מראש ל-175 מעלות..


  • 6

    לוקחים כף מהתערובת ומגלגלים לגליל בעובי 1/2 ס"מ ומעצבים לצורת חצי ירח..


  • 7

    כך עושים עם כל הבצק..


  • 8

    אופים בתנור שחומם מראש למשך 20-30 דקות או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..


  • 9

    מצננים את העוגיות ומקשטים אבקת סוכר.


1

בקערה שמים את המחמאה ואבקת הסוכר ומקציפים מוסיפים את סוכר הוניל וגרידת הלימון..


2

בקערה נוספת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והאגוזים הטחונים ומוסיפים לתערובת המחמאה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד..


3

מקררים שעה במקרר..


4

מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה..


5

מחממים תנור מראש ל-175 מעלות..


6

לוקחים כף מהתערובת ומגלגלים לגליל בעובי 1/2 ס"מ ומעצבים לצורת חצי ירח..


7

כך עושים עם כל הבצק..


8

אופים בתנור שחומם מראש למשך 20-30 דקות או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..


9

מצננים את העוגיות ומקשטים אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים