ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1/2 חבילת שוקולד מומסת (חלב/מריר)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
טורפים את הביצה בקערה.
-
2
מכניסים את שאר המרכיבים ומערבבים הכל.
-
3
מכניסים את התערובת למקרר לשעה כדי שנוכל לעבוד עם העיסה.
-
4
לאחר מכן קורצים עיגולים קטנים ומגלגלים ראשית בסוכר ואז באבקת סוכר .
-
5
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ברווחים גדולים וממתינים כ10 דקות עד שהעוגייה נפתחת אך לא מתביישת.
1
טורפים את הביצה בקערה.
2
מכניסים את שאר המרכיבים ומערבבים הכל.
3
מכניסים את התערובת למקרר לשעה כדי שנוכל לעבוד עם העיסה.
4
לאחר מכן קורצים עיגולים קטנים ומגלגלים ראשית בסוכר ואז באבקת סוכר .
5
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ברווחים גדולים וממתינים כ10 דקות עד שהעוגייה נפתחת אך לא מתביישת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים