100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס (אפשר שוקולד צ'יפס לבן אמיתי לא צימקאו)
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס ( אפשר שוקולד צ'יפס חלב)
100 גרם שוקולד קצוץ גס (אפשר שוקולד צ'יפס מריר איכותי)
לא חייב שלוש סוגי שוקולד אפשרי להוסיף קוקוס
לציפוי
1.1/2 כוסות אגוזי מלך קצוצים דק או כל סוג פיצוחים אחר אני ערבבתי מלך ופקאן
אופן ההכנה
1
אופן הכנה:.
2
בקערה מקציפים חמאה מומסת + שתי סוגי הסוכר כ-4 דקות, .
3
להוסיף את הביצים אחת, אחת, להוסיף קמח תמצית וניל קקאו וחלב לערבב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף ידנית את שלושת סוגי השוקולד צ'יפס לערבב מעט, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ל-1 שעה ..
4
לשים בצלחת עמוקה ורחבה את אגוזי המלך השבורים דק, בעזרת כפית לקחת מהתערובת הקרה לסדר מעט בצורה עגולה (לא חייבת להיות סימטרית ), לטבול באגוזים בצד אחד בלבד,.
5
לשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (כשצד האגוזים למעלה) במרווחים של 3 ס"מ .
6
לאפות בחום 180 מעלות כ-12 דקות בלבד ולהוציא (העוגיות נסדקות קצת ונראות לא מוכנות זה בסדר ) לקרר ולהוציא מנייר האפייה (כשהן חמות הם רכות מאוד ועלולות להתפרק ), זהירות זה ממכררר .
7
בחורף לשמור בחוץ בקופסה סגורה , בקיץ במקרר..
1
אופן הכנה:.
2
בקערה מקציפים חמאה מומסת + שתי סוגי הסוכר כ-4 דקות, .
3
להוסיף את הביצים אחת, אחת, להוסיף קמח תמצית וניל קקאו וחלב לערבב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף ידנית את שלושת סוגי השוקולד צ'יפס לערבב מעט, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ל-1 שעה ..
4
לשים בצלחת עמוקה ורחבה את אגוזי המלך השבורים דק, בעזרת כפית לקחת מהתערובת הקרה לסדר מעט בצורה עגולה (לא חייבת להיות סימטרית ), לטבול באגוזים בצד אחד בלבד,.
5
לשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (כשצד האגוזים למעלה) במרווחים של 3 ס"מ .
6
לאפות בחום 180 מעלות כ-12 דקות בלבד ולהוציא (העוגיות נסדקות קצת ונראות לא מוכנות זה בסדר ) לקרר ולהוציא מנייר האפייה (כשהן חמות הם רכות מאוד ועלולות להתפרק ), זהירות זה ממכררר .