ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חומרים
-
-
-
-
250 גר' חמאה או מחמאה רכה לפרווה
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מניחים את כל החומרים בקערת המיקסר ומקציפים 4 דקות לפחות..
-
3
מעבירים לשקית זילוף, מזלפים לתבנית ע"ג נייר אפייה..
-
4
מכניסים לתנור חם 170 מעלות כ7 דקות..
-
5
לציפוי שוקולד בקצוות:.
-
6
ממיסים 50 גר' שוקולד מריר וטובלים את קצוות העוגייה.
1
אופן ההכנה:.
2
מניחים את כל החומרים בקערת המיקסר ומקציפים 4 דקות לפחות..
3
מעבירים לשקית זילוף, מזלפים לתבנית ע"ג נייר אפייה..
4
מכניסים לתנור חם 170 מעלות כ7 דקות..
5
לציפוי שוקולד בקצוות:.
6
ממיסים 50 גר' שוקולד מריר וטובלים את קצוות העוגייה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים