את הביצים והסוכר להקציף יחד 5 דקות,עד לקצף נפוח
2.את השוקולד והחמה להמיס
3.להוסיף לתערובת הביצים את השוקולד המומס
4. להוסיף את שאר החומרים,ולערבב באיטיות
5.לצקת לשקית זילוף,או כף עם כף לתוך נייר אפייה ולאפות בחום 180 מעלות כ 9-10 דקות,לא יותר
**העוגיות צריכות במרווחים כי הן משטטחות !.
1
את הביצים והסוכר להקציף יחד 5 דקות,עד לקצף נפוח
2.את השוקולד והחמה להמיס
3.להוסיף לתערובת הביצים את השוקולד המומס
4. להוסיף את שאר החומרים,ולערבב באיטיות
5.לצקת לשקית זילוף,או כף עם כף לתוך נייר אפייה ולאפות בחום 180 מעלות כ 9-10 דקות,לא יותר
**העוגיות צריכות במרווחים כי הן משטטחות !.