אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 200 גר אגוזים טחונים
  • כף שמן
  • 2 ביצים
  • כף קמח מצה
  • 3 חלבונים להקצפה
  • כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף3 חלבונים .


  • 2

    ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר.


  • 3

    לקצף תפוח ויציב..


  • 4

    בקערה נפרדת -לערבב את האגוזים,השמן, הביצים וקמח מצה . להוסיף את קצף החלבונים בתנועות קיפול ובהדרגה ליצור תערובת אחידה. .


  • 5

    להכניס לשק זילוף . לקשט עם חצי דובדבן. .


  • 6

    תהנו הילה☕😚.


  • 7

    כ 15 דק בתנור שחומם מראש 170 מע..


1

להקציף3 חלבונים .


2

ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר.


3

לקצף תפוח ויציב..


4

בקערה נפרדת -לערבב את האגוזים,השמן, הביצים וקמח מצה . להוסיף את קצף החלבונים בתנועות קיפול ובהדרגה ליצור תערובת אחידה. .


5

להכניס לשק זילוף . לקשט עם חצי דובדבן. .


6

תהנו הילה☕😚.


7

כ 15 דק בתנור שחומם מראש 170 מע..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים