אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,459
צפיות

עוגיות תמרים

המתכון של
עוגיות תמרים

מתכון של אמי היקרה מעולה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי ק"ג קמח,
  • 1 מרגרינה (או כוס שמן)
  • 1 אבקת אפיה,
  • 1סוכר וניל ,
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 1 חלמון של ביצה
  • רבע כוס מים פושרים
  • ממרח תמרים
  • קינמון
  • אגוזי מלך כתושים
אופן ההכנה
  • 1

    עוגיות תמרים מתכון של אימוש בצק נעים לעבודה והטעם יאמי יאמי.


  • 2

    (חצי כמות).


  • 3

    חצי ק"ג קמח, 1 מרגרינה (אני עשיתי כוס שמן) 1 אבקת אפיה, 1סוכר וניל , 5 כפות אבקת סוכר.


  • 4

    1 חלמון של ביצה רבע כוס מים פושרים ללוש הכל ביחד עד שמתאחד נעים ורך להניח בקירור לחצי שעה מהכמות של חצי הק"ג אפשר לעשות 3 רולדות שאחר כך חותכים אחרי הקירור לחלק את הגוש ל- 3 חלקים לרדד דק למרוח ממרח תמרים על כל העלה בנדיבות לפזר קינמון ואגוזי מלך כתושים לגלגל לרולדה לסמן עם סכין לאפות בתנור 170 מעלות חום כ-40 דקות כאשר מזהיב להוציא ולפרוס בעודו חם ולפזר אבקת סוכר (מי שרוצה כמות גדולה יותר להכפיל).


1

עוגיות תמרים מתכון של אימוש בצק נעים לעבודה והטעם יאמי יאמי.


2

(חצי כמות).


3

חצי ק"ג קמח, 1 מרגרינה (אני עשיתי כוס שמן) 1 אבקת אפיה, 1סוכר וניל , 5 כפות אבקת סוכר.


4

1 חלמון של ביצה רבע כוס מים פושרים ללוש הכל ביחד עד שמתאחד נעים ורך להניח בקירור לחצי שעה מהכמות של חצי הק"ג אפשר לעשות 3 רולדות שאחר כך חותכים אחרי הקירור לחלק את הגוש ל- 3 חלקים לרדד דק למרוח ממרח תמרים על כל העלה בנדיבות לפזר קינמון ואגוזי מלך כתושים לגלגל לרולדה לסמן עם סכין לאפות בתנור 170 מעלות חום כ-40 דקות כאשר מזהיב להוציא ולפרוס בעודו חם ולפזר אבקת סוכר (מי שרוצה כמות גדולה יותר להכפיל).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים