הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלבשל את מרכיבי הרוטב לצנן...
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה...
בקערה לטרוף חלמונים להוסיף סוכר ...להוסיף שמן בזרם דק...
להוסיף את יתר החומרים ולערבב שלא יהיו גושים...
להוסיף שליש קצף לערבב...
להוסיך את יתרת הקצף בתנועת קיפול...
לשפוך מעל את רוטב השוקולד ולערבב מלמטה למעלה ..רק 3 פעמים כדי שתהיה צורת השיש...
להעביר לסיר פלא לא משומן...לאפות ב170 עד שקיסם יוצא יבש לגמרי בערך 50 דקות או יותר...
לצנן את העוגה...
כשהיא קרה לגמרי להעביר סכין בדפנות ולהפוך על צלחת..