הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחמם תנור 170 מעלות .
כוס מדידה חד פעמי שתייה חמה .
להקציף את הביצים 5 דקות .
להוסיף סוכר, שמן, תמצית וניל, מיץ תפוזים, אינסטנט וניל, קליפת תפוז מגורד .
קמח, לשמן 2 תבניות ארוכות לצקת את התערובת לפזר מעל שוקולד מריר שבור.
(ב-3 פולסים במגימיקס) .
לאפות 45-50 דקות לבדוק עם קיסם אם העוגה אפויה .
לצנן לבזוק אבקת סוכר .