אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

36,850
צפיות

עוגת קרמבו נדירה

המתכון של
עוגת קרמבו נדירה

עוגה טעימה וקלה להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שכבת בסיס (שוקולד)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 5 יחידות ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות קמח
  • שכבת קרם
  • 1 כוס חלב
  • 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • שכבת ציפוי שוקולד
  • חצי קופסא שמנת מתוקה
  • 1 כפית שמן
  • 200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    שכבת בסיס - מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קרם יציב, מוסיפים חלמונים, אינסטנט פודינג, קמח, אבקת אפייה, .


  • 2

    מעבירים לתבנית אלומיניום מרובעת, אופים 170 מעלות כ20 דקות..


  • 3

    להכנת הקרם - מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט וחלב.


  • 4

    מעבירים לתבנית סיליקון שקעים ומקפיאים לילה..


  • 5

    הופכים את תבנית הסיליקון ומשחררים את שכבת הקרם מניחים על שכבת הבסיס וחותכים בצורה סימטרית לפי גודל שכבת הבסיס.


  • 6

    להכנת ציפוי שוקולד- ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, מוסיפים שמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מניחים על רשת ומצפים את העוגה, שומרים במקרר ומתענגים..


1

שכבת בסיס - מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קרם יציב, מוסיפים חלמונים, אינסטנט פודינג, קמח, אבקת אפייה, .


2

מעבירים לתבנית אלומיניום מרובעת, אופים 170 מעלות כ20 דקות..


3

להכנת הקרם - מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט וחלב.


4

מעבירים לתבנית סיליקון שקעים ומקפיאים לילה..


5

הופכים את תבנית הסיליקון ומשחררים את שכבת הקרם מניחים על שכבת הבסיס וחותכים בצורה סימטרית לפי גודל שכבת הבסיס.


6

להכנת ציפוי שוקולד- ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, מוסיפים שמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מניחים על רשת ומצפים את העוגה, שומרים במקרר ומתענגים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים