אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,357
צפיות

עוגת תפוחים בחושה עם גנאש שוקולד

עוגת תפוחים בחושה עם גנאש שוקולד

עוגת תפוחים בחושה עם גנאש שוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוגת תפוחים-לימונענע וגנאש שוקולד
  • מתכון/סיון מלול
  • ראשית לחמם תנור על חום 170 מעלות. להקציף 6 ביצים שלמות, לקצף תפוח. להוסיף כוס וחצי סוכר לעוד 2 דק' לאחר מכן מורידה את המהירות להכי נמוך ומוסיפה; 3/4 כוס מיץ לימונענע (של פריגת), 3/4 כוס שמן, 1 סוכר וניל, כף אינסטנט פודינג וניל לאיחוד החומרי
  • כעת מחליפה וו לישה לצורת גיטרה ומוסיפה 2 כוסות קמח תופח עד שהוא "נבלע" בבלילה. קוצצת 3 תפוחים ירוקים ללא קליפה לקוביות קטנות מאוד... מוסיפה לקערה חצי כוס צימוקים שחורים וכף קמח תופח מערבבת הכל.טיפ: (הקמח עוזר לתפוחים לא לשקוע מטה באפייה).ף
  • מוסיפה חצי מהכמות לבלילה שהקצפנו בקיפולים עדינים.... משמנת תבנית 26, שופכת את הבלילה ומוסיפה את כל שאר התפוחים והצימוקים למעלה בפיזור.
  • טיפ לעוגה ישרה ללא סדקים: לתת עם התבנית כאשר הבלילה בפנים 3 "דפיקות" על השיש ואז לתנור
  • אין זמנים לאפייה אני אומרת כאשר הקיסם יוצא לח מעט ללא פירורים העוגה מוכנה. אם היא נשרפת למעלה שימו כמוני תבנית נוספת לכיוון הגריל ואז העוגה לא תישרף.
  • מכינה את הגנאש...שמנת מתוקה 250 מ"ל+
  • 200 גר' שוקולד מריר להמיס 2 דק' במיקרו על עוצמה גבוהה, לערבב לנוזל חלק ולצפות את העוגה. בהצלחהה
אופן ההכנה
  • 1

    עוגת תפוחים-לימונענע וגנאש שוקולד.


  • 2

    מתכון/סיון מלול.


  • 3

    ראשית לחמם תנור על חום 170 מעלות. להקציף 6 ביצים שלמות, לקצף תפוח. להוסיף כוס וחצי סוכר לעוד 2 דק' לאחר מכן מורידה את המהירות להכי נמוך ומוסיפה; 3/4 כוס מיץ לימונענע (של פריגת), 3/4 כוס שמן, 1 סוכר וניל, כף אינסטנט פודינג וניל לאיחוד החומרי.


  • 4

    כעת מחליפה וו לישה לצורת גיטרה ומוסיפה 2 כוסות קמח תופח עד שהוא "נבלע" בבלילה. קוצצת 3 תפוחים ירוקים ללא קליפה לקוביות קטנות מאוד... מוסיפה לקערה חצי כוס צימוקים שחורים וכף קמח תופח מערבבת הכל.טיפ: (הקמח עוזר לתפוחים לא לשקוע מטה באפייה).ף.


  • 5

    מוסיפה חצי מהכמות לבלילה שהקצפנו בקיפולים עדינים.... משמנת תבנית 26, שופכת את הבלילה ומוסיפה את כל שאר התפוחים והצימוקים למעלה בפיזור..


  • 6

    טיפ לעוגה ישרה ללא סדקים: לתת עם התבנית כאשר הבלילה בפנים 3 "דפיקות" על השיש ואז לתנור.


  • 7

    אין זמנים לאפייה אני אומרת כאשר הקיסם יוצא לח מעט ללא פירורים העוגה מוכנה. אם היא נשרפת למעלה שימו כמוני תבנית נוספת לכיוון הגריל ואז העוגה לא תישרף..


  • 8

    מכינה את הגנאש...שמנת מתוקה 250 מ"ל+.


  • 9

    200 גר' שוקולד מריר להמיס 2 דק' במיקרו על עוצמה גבוהה, לערבב לנוזל חלק ולצפות את העוגה. בהצלחהה.


1

עוגת תפוחים-לימונענע וגנאש שוקולד.


2

מתכון/סיון מלול.


3

ראשית לחמם תנור על חום 170 מעלות. להקציף 6 ביצים שלמות, לקצף תפוח. להוסיף כוס וחצי סוכר לעוד 2 דק' לאחר מכן מורידה את המהירות להכי נמוך ומוסיפה; 3/4 כוס מיץ לימונענע (של פריגת), 3/4 כוס שמן, 1 סוכר וניל, כף אינסטנט פודינג וניל לאיחוד החומרי.


4

כעת מחליפה וו לישה לצורת גיטרה ומוסיפה 2 כוסות קמח תופח עד שהוא "נבלע" בבלילה. קוצצת 3 תפוחים ירוקים ללא קליפה לקוביות קטנות מאוד... מוסיפה לקערה חצי כוס צימוקים שחורים וכף קמח תופח מערבבת הכל.טיפ: (הקמח עוזר לתפוחים לא לשקוע מטה באפייה).ף.


5

מוסיפה חצי מהכמות לבלילה שהקצפנו בקיפולים עדינים.... משמנת תבנית 26, שופכת את הבלילה ומוסיפה את כל שאר התפוחים והצימוקים למעלה בפיזור..


6

טיפ לעוגה ישרה ללא סדקים: לתת עם התבנית כאשר הבלילה בפנים 3 "דפיקות" על השיש ואז לתנור.


7

אין זמנים לאפייה אני אומרת כאשר הקיסם יוצא לח מעט ללא פירורים העוגה מוכנה. אם היא נשרפת למעלה שימו כמוני תבנית נוספת לכיוון הגריל ואז העוגה לא תישרף..


8

מכינה את הגנאש...שמנת מתוקה 250 מ"ל+.


9

200 גר' שוקולד מריר להמיס 2 דק' במיקרו על עוצמה גבוהה, לערבב לנוזל חלק ולצפות את העוגה. בהצלחהה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים