- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
דלעת עגולה כתומה בינונית לא גדולה
-
-
תבלינים לפי הטעם כמון כורכום. שום קצוץ
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
חצי מהדלעת על מגררת. החצי השני מבושל חצי בישול ועל מגררת (זה הטיפ).
-
2
מוסיפים את הביצים ומתבלים עם הקמח והתבלינים.. לוקחים מהתערובת ויוצרים לביבה שטוחה במחבת טפלון עם מעט שמן מטגנים. תמונת הלביבות נמצאת למטה .
1
חצי מהדלעת על מגררת. החצי השני מבושל חצי בישול ועל מגררת (זה הטיפ).
2
מוסיפים את הביצים ומתבלים עם הקמח והתבלינים.. לוקחים מהתערובת ויוצרים לביבה שטוחה במחבת טפלון עם מעט שמן מטגנים. תמונת הלביבות נמצאת למטה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים