אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

70
צפיות

לביבות דלעת עגולה

המתכון של
לביבות דלעת  עגולה

דלעת עשירה בסיבים תזונתאיים.

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • דלעת עגולה כתומה בינונית לא גדולה
  • קמח לפי ספיגה
  • תבלינים לפי הטעם כמון כורכום. שום קצוץ
  • בצל מוזהב
  • מלח
  • 2 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • קינמון לפי טעם
אופן ההכנה
  • 1

    חצי מהדלעת על מגררת. החצי השני מבושל חצי בישול ועל מגררת (זה הטיפ).


  • 2

    מוסיפים את הביצים ומתבלים עם הקמח והתבלינים.. לוקחים מהתערובת ויוצרים לביבה שטוחה במחבת טפלון עם מעט שמן מטגנים. תמונת הלביבות נמצאת למטה .


1

חצי מהדלעת על מגררת. החצי השני מבושל חצי בישול ועל מגררת (זה הטיפ).


2

מוסיפים את הביצים ומתבלים עם הקמח והתבלינים.. לוקחים מהתערובת ויוצרים לביבה שטוחה במחבת טפלון עם מעט שמן מטגנים. תמונת הלביבות נמצאת למטה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים