1)שמים את הטחינה הגולמית בקערת מיקסר עם וו גיטרה..
2
2)בסיר מביאים לרתיחה סוכר ומים על אש בינונית 7 דקות, עד שהבועות הולכות וקטנות ומרקם הסירופ נהיה צמיגי. אם יש מדחום סוכר מוודאים שהסירופ הגיע לטמפרטורה של 121 מעלות .
3
3)מפעילים את המיקסר במהירות בינונית ומוזגים את הסירופ הלוהט בזהירות ובזרם דק לשילוב עם הטחינה, בצמוד לדופן הקערה..
4
4)מוסיפים תמצית וניל ומעבדים חצי דקה עד שהסירופ נבלע לחלוטין בטחינה..
5
5)מוסיפים פנימה פיסטוקים ומערבבים בתערובת..
6
6)משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בספריי שמן, מפזרים מעט פיסטוקים ומכסים בנייר נוסף משומן ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר..
1)שמים את הטחינה הגולמית בקערת מיקסר עם וו גיטרה..
2
2)בסיר מביאים לרתיחה סוכר ומים על אש בינונית 7 דקות, עד שהבועות הולכות וקטנות ומרקם הסירופ נהיה צמיגי. אם יש מדחום סוכר מוודאים שהסירופ הגיע לטמפרטורה של 121 מעלות .
3
3)מפעילים את המיקסר במהירות בינונית ומוזגים את הסירופ הלוהט בזהירות ובזרם דק לשילוב עם הטחינה, בצמוד לדופן הקערה..
4
4)מוסיפים תמצית וניל ומעבדים חצי דקה עד שהסירופ נבלע לחלוטין בטחינה..
5
5)מוסיפים פנימה פיסטוקים ומערבבים בתערובת..
6
6)משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בספריי שמן, מפזרים מעט פיסטוקים ומכסים בנייר נוסף משומן ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר..