ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
2-3 גזר חתוך לרצועות דקות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל להזהבה קלה להוסיף שום לערבב, להוסיף את הגזר..ו תבלינים פפריקהמתוקה/חריפה/מרוקאית.
-
2
כמון,כרכום,תבלין עוף/פרגית, לפי טעמכם. .
-
3
להוסיף חלקי העוף ולטגן משני הצדדים. להוסיף מעט מים ולתת לזה רתיחה.להנמיך את האש על מנת שהעוף שיתבשל..
-
4
לשטוף את האורז והאפונה..ולהוסיף לסיר. להוסיף מים רותחים עד לכיסוי האורז על מנת שיתבשל.ולהנמיך את האש..
-
5
לשים לב לכמות המים אם חסר להוסיף במידה. תהנו 💟הילה-יוצא מושלם.
-
6
**אני מרתיחה את העוף. תמיד לפני כל בישול. .ככה שהוא כבר כמעט חצי מוכן...
1
לטגן בצל להזהבה קלה להוסיף שום לערבב, להוסיף את הגזר..ו תבלינים פפריקהמתוקה/חריפה/מרוקאית.
2
כמון,כרכום,תבלין עוף/פרגית, לפי טעמכם. .
3
להוסיף חלקי העוף ולטגן משני הצדדים. להוסיף מעט מים ולתת לזה רתיחה.להנמיך את האש על מנת שהעוף שיתבשל..
4
לשטוף את האורז והאפונה..ולהוסיף לסיר. להוסיף מים רותחים עד לכיסוי האורז על מנת שיתבשל.ולהנמיך את האש..
5
לשים לב לכמות המים אם חסר להוסיף במידה. תהנו 💟הילה-יוצא מושלם.
6
**אני מרתיחה את העוף. תמיד לפני כל בישול. .ככה שהוא כבר כמעט חצי מוכן...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים