ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
פ.שחור גריל עוף תבלין שווארמה לתבל
אופן ההכנה
-
1
לתבל את הפרגית במלח פ.שחור
תבלין שווארמה מעט גריל עוף מעט שמן ולהשרות בנתיים.
-
2
לטגן 2בצלים קצוצים עד להזהבה אפילו קצת השחמה(לא לשרוף רק).
-
3
לקחת תבנית לשים את האורז להוסיף את הבצל המטוגן להוסיף תבלינים לאורז מלח פ.שחור גריל עוף ואת הפטרוזליה הקצוצה.
-
4
להניח את הפרגיות מעל ולהוסיף4 כוסות מים רותחים.
-
5
להכניס לתנור ל20 דקות להשחמה על 180 מעלות
לאחר הזהבה לעטוף בנייר כסף להמשך של עוד שעה
בתאבוןן יוצא טעיפ באחריות!!!!.
1
לתבל את הפרגית במלח פ.שחור
תבלין שווארמה מעט גריל עוף מעט שמן ולהשרות בנתיים.
2
לטגן 2בצלים קצוצים עד להזהבה אפילו קצת השחמה(לא לשרוף רק).
3
לקחת תבנית לשים את האורז להוסיף את הבצל המטוגן להוסיף תבלינים לאורז מלח פ.שחור גריל עוף ואת הפטרוזליה הקצוצה.
4
להניח את הפרגיות מעל ולהוסיף4 כוסות מים רותחים.
5
להכניס לתנור ל20 דקות להשחמה על 180 מעלות
לאחר הזהבה לעטוף בנייר כסף להמשך של עוד שעה
בתאבוןן יוצא טעיפ באחריות!!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים