ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה40 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
x
להרתיח 2 ליטר מים בסיר אני במגדרה לא סופרת כוסות זה לא יחס רגיל של אורז.שהמים רתחו להוסיף את העדשים.ולבשלם 25 דקות.
-
2
x
תוך כדי במחבת לטגן בצל עד שישחים אחרי שהעדשים התבלשו להוסיף את הבצל המטוגן עם השמן לסיר העדשים לשים כף מלח שירתח.
-
3
להוסיף את הבורגול ולבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה.
1
x
להרתיח 2 ליטר מים בסיר אני במגדרה לא סופרת כוסות זה לא יחס רגיל של אורז.שהמים רתחו להוסיף את העדשים.ולבשלם 25 דקות.
2
x
תוך כדי במחבת לטגן בצל עד שישחים אחרי שהעדשים התבלשו להוסיף את הבצל המטוגן עם השמן לסיר העדשים לשים כף מלח שירתח.
3
להוסיף את הבורגול ולבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים