הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהצלי בשר רך כמו מרגרינה עם פיטריות וערמונים ❤️סיון אסולין מלול❤️
נשים שמן זית ונטגן בצל 1 חתוך .
לאחר מכן נוסיף 8 שיני שום נסדר מעל את הבשר נפזר פיטריות ונעשה את הרוטב .
2 שקיות רוטב לצלי (אבקה) (קטנות של אוסם) כף שטוחה כמון כף שטוחה אבקת מרק עוף חצי כפית סוכר מעט אגוז מוסקט חצי כפית כורכום לערבב עם מים רותחים ולשפוך לסיר...המים אמורים לכסות מעט את הבשר למעלה אם חסר תוסיפו מים..
פלפל גרוס ומלח לפי טעמכם האישי..
את הבשר 5/6 נבשל בסיר לחץ עם כמה עלי דפנה ופלפל אנגלי ואת המים של הציר נערבב עם התבלינים הרשומים מעלה..
נביא לרתיחה ונבשל בכירה הבינונית על להבה נמוכה לשעה..
אם נשארו המון מים נוריד את המכזה ונבשל עוד חצי שעה לצימצום הנוזלים.
בהצלחה ❤️סיון אסולין מלול❤️.