ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
פרוסים כל פילט לשתי חתיכות.
-
2
פורסים את העגבנות לשני חלקים.
-
3
פורסים את הבצל.
-
4
פורסים את השום.
-
5
בסיר עם שתי כפות שמן זית מטגנים את הבצל מוסיפים.
-
6
את השום הפרוס הפלפל האדום שאף הוא פרוס ואת עגבניות.
-
7
השרי. מטגנים הכול ביחד מוסיפים חצי כפית פלפל אדום חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור.
-
8
ואז חצי כוס מים ובמשך 20 דקות על האש.
-
9
לבסוף מניחים את חתיכות דג הפורל על הסיר ומבשלים.
-
10
הכול עוד 15 דקות עד שהרוטב מסמיך.
-
11
ממתינים מעט ואוכלים עם חלה.
1
פרוסים כל פילט לשתי חתיכות.
2
פורסים את העגבנות לשני חלקים.
3
פורסים את הבצל.
4
פורסים את השום.
5
בסיר עם שתי כפות שמן זית מטגנים את הבצל מוסיפים.
6
את השום הפרוס הפלפל האדום שאף הוא פרוס ואת עגבניות.
7
השרי. מטגנים הכול ביחד מוסיפים חצי כפית פלפל אדום חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור.
8
ואז חצי כוס מים ובמשך 20 דקות על האש.
9
לבסוף מניחים את חתיכות דג הפורל על הסיר ומבשלים.
10
הכול עוד 15 דקות עד שהרוטב מסמיך.
11
ממתינים מעט ואוכלים עם חלה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים