אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

175
צפיות

טבית של אמא

המתכון של
טבית של אמא

הכי טעים אין יותר טעים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס אורז
  • 3 שוקיים
  • בצל גדול
  • פפריקה מתוקה רבע כפית
  • מעט בהרט
  • מעט קינמון
  • 2 כפות שמן
  • מלח פלפל
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 2 עגבניות בנוניות מגורדות
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם 2 כפות שמן.


  • 2

    לחתוך בצל גדול ל-2 ואז לעשות אותו פרוסות.


  • 3

    לפני שמזהיב להכניס את העוף לטגן אותו 10 דקות.


  • 4

    מכל צד. להןסיף את 2 העגבניות המגורדות מלח פלפל פפריקה קינמון ומע בהרט.לשטוף היטב את האורז לפזר על העוף להוסיף.


  • 5

    1.5 כוסות מים רותחים. להרתיח לטעום לתקן לכסות 20.


  • 6

    דקות על אש נמוכה.


  • 7

    להוסיף ביצים להעביר לתנור ל-100 מעלות עד שאוכלים צהריים.


  • 8

    כדאי להעלות את הטמפרטורה לפני שאוכלים.


1

לחמם 2 כפות שמן.


2

לחתוך בצל גדול ל-2 ואז לעשות אותו פרוסות.


3

לפני שמזהיב להכניס את העוף לטגן אותו 10 דקות.


4

מכל צד. להןסיף את 2 העגבניות המגורדות מלח פלפל פפריקה קינמון ומע בהרט.לשטוף היטב את האורז לפזר על העוף להוסיף.


5

1.5 כוסות מים רותחים. להרתיח לטעום לתקן לכסות 20.


6

דקות על אש נמוכה.


7

להוסיף ביצים להעביר לתנור ל-100 מעלות עד שאוכלים צהריים.


8

כדאי להעלות את הטמפרטורה לפני שאוכלים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים