ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לתבשיל
-
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
-
2 סלסילות פטריות שמפיניון ופורטבלו - מרינה פטריות
-
500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות - רמי לוי
-
1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
-
-
-
-
לאורז
-
2 כוסות אורז בסמטי - סוגת
-
2-3 כפות שמן זית - רמי לוי
-
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת רלייה: סיר סוטאז׳ רחב.
-
2
לבשל בסיר בצל, תוך כדי ערבוב, למשך כדקה ורק אח"כ להוסיף שמן זית ולטגן אותו עד שקיפות ..
-
3
להוסיף את תפוח האדמה החתוך ולערבב. .
-
4
להזיז את הבצל ותפוח האדמה לצד הסיר כדי לפנות מקום לפרגיות..
-
5
להוסיף את הפרגיות ולצרוב אותן היטב. לערבב הכל ולכסות את הסיר. .
-
6
לחתוך את הפטריות לפרוסות .
-
7
להוסיף את הפטריות ואת התבלינים ולערבב.
-
8
לבשל עם מכסה סגור במשך כ-30 דקות עד שתפוח האדמה והפרגיות רכים. .
-
9
להגיש על מצע של אורז.
-
10
אופן הכנת האורז: לשטוף את האורז ולשפוך לסיר מחומם על להבה גדולה.
-
11
להוסיף שמן זית .
-
12
להוסיף את המים הרותחים.
-
13
לבשל 5 דקות על להבה גדולה ולהנמיך את הלהבה ולבשל למשך עוד 15 דק. .
1
אופן הכנת רלייה: סיר סוטאז׳ רחב.
2
לבשל בסיר בצל, תוך כדי ערבוב, למשך כדקה ורק אח"כ להוסיף שמן זית ולטגן אותו עד שקיפות ..
3
להוסיף את תפוח האדמה החתוך ולערבב. .
4
להזיז את הבצל ותפוח האדמה לצד הסיר כדי לפנות מקום לפרגיות..
5
להוסיף את הפרגיות ולצרוב אותן היטב. לערבב הכל ולכסות את הסיר. .
6
לחתוך את הפטריות לפרוסות .
7
להוסיף את הפטריות ואת התבלינים ולערבב.
8
לבשל עם מכסה סגור במשך כ-30 דקות עד שתפוח האדמה והפרגיות רכים. .
9
להגיש על מצע של אורז.
10
אופן הכנת האורז: לשטוף את האורז ולשפוך לסיר מחומם על להבה גדולה.
11
להוסיף שמן זית .
12
להוסיף את המים הרותחים.
13
לבשל 5 דקות על להבה גדולה ולהנמיך את הלהבה ולבשל למשך עוד 15 דק. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים