ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ריכוך הכרוב:.
-
2
להכניס את הכרוב השטוף לשקית ניילון ולמיקרו למשך 8 דקות.. לצנן מתחת לברז מים קרים זורמים ולהפריד עלה אחר עלה כרוב..
-
3
ההכנה המילוי:.
-
4
לשים את האורז בקערה עם מים עד מעל האורז להשרייה כ 15 דקות..
-
5
לקצץ את הבצלים ולהוסיף למחבת עם שמן חם לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף את הבשר הטחון..לאדות היטב.
-
6
להוסיף את התבלינים, עלי הסלרי הקצוצים דק וגרידת הלימון...
-
7
לסנן את האורז מהמים ולערבב עם תערובת הבשר...
-
8
למלא את עלי הכרוב.
-
9
ולהניח בסיר על מצע רצועות בצל ...
-
10
לסדר אחד לצד השני עד שהסיר מתמלא בממולאים..
-
11
הכנת הרוטב:.
-
12
לשים את כל המרכיבים בקערה לערבב היטב ולשפוך מעל ובין הממולאים .. .
-
13
להניח את סיר הממולאים על להבה גדולה ..
-
14
להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה..
-
15
לבשל למשך כ 45 דקות...
-
16
להגיש חם...
1
ריכוך הכרוב:.
2
להכניס את הכרוב השטוף לשקית ניילון ולמיקרו למשך 8 דקות.. לצנן מתחת לברז מים קרים זורמים ולהפריד עלה אחר עלה כרוב..
3
ההכנה המילוי:.
4
לשים את האורז בקערה עם מים עד מעל האורז להשרייה כ 15 דקות..
5
לקצץ את הבצלים ולהוסיף למחבת עם שמן חם לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף את הבשר הטחון..לאדות היטב.
6
להוסיף את התבלינים, עלי הסלרי הקצוצים דק וגרידת הלימון...
7
לסנן את האורז מהמים ולערבב עם תערובת הבשר...
8
למלא את עלי הכרוב.
9
ולהניח בסיר על מצע רצועות בצל ...
10
לסדר אחד לצד השני עד שהסיר מתמלא בממולאים..
11
הכנת הרוטב:.
12
לשים את כל המרכיבים בקערה לערבב היטב ולשפוך מעל ובין הממולאים .. .
13
להניח את סיר הממולאים על להבה גדולה ..
14
להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה..
15
לבשל למשך כ 45 דקות...
16
להגיש חם...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים