ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
משרים לילה קודם רק את החומוס..
-
2
*.
-
3
שמים בסיר עם מים בשר ורגל מביאים לרתיחה ולשפוך את המים..
-
4
*.
-
5
מקלפים את תפו"א והבטטות..
-
6
מסדרים את סיר החמין :.
-
7
שמים בסיר את השמן וומטגנים את הבצל הקצוץ ונתחי הבשר..
-
8
מוציאים את הבשר ומניחים בצד..
-
9
להוסיף לסיר את החומוס המושרה מסונן, .
-
10
וכל סוגי השעועית ..
-
11
מעל להניח את הבשר, תפו"א והבטטה. .
-
12
להוסיף 5 ביצים..
-
13
תבלינים מלח ומים עד גובה הפרודוקטים..
-
14
להביא לרתיחה להנמיך להבה לבשל כשעה ולהעביר לתנור על פלטת שבת למשך הלילה..
-
15
תהנו...
1
משרים לילה קודם רק את החומוס..
2
*.
3
שמים בסיר עם מים בשר ורגל מביאים לרתיחה ולשפוך את המים..
4
*.
5
מקלפים את תפו"א והבטטות..
6
מסדרים את סיר החמין :.
7
שמים בסיר את השמן וומטגנים את הבצל הקצוץ ונתחי הבשר..
8
מוציאים את הבשר ומניחים בצד..
9
להוסיף לסיר את החומוס המושרה מסונן, .
10
וכל סוגי השעועית ..
11
מעל להניח את הבשר, תפו"א והבטטה. .
12
להוסיף 5 ביצים..
13
תבלינים מלח ומים עד גובה הפרודוקטים..
14
להביא לרתיחה להנמיך להבה לבשל כשעה ולהעביר לתנור על פלטת שבת למשך הלילה..
15
תהנו...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים