להכנת הבצק: מערבבים בקערה את השמרים עם המלח ו 3/4 כוס מים עד שהשמרים נמסים. מוסיפים לתערובת השמרים קצת קמח ומערבבים, מוסיפים קמח ואת יתר המים לסירוגין. כשהתערובת נהיית יותר בצקית מוסיפים את הביצים ואת השמן, מערבבים ומוסיפים את יתרת הקמח והמים. מעבדים לבצק אחיד ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו. .
2
להכנת המלית: מטגנים בצל עד הזהבה קלה, מוסיפים גזר מגורד מטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות כשהמלית מוכנה מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה. לאחר שהבצק תפח, קורצים עיגולים משטחים קלות עם היד שמים כף מהמלית וסוגרים כלפי מעלה. מעבירים את הלחמניות לתבנית ומשהים ל 20 דקות להתפחה נוספת. מורחים בביצה טרופה, מוסיפים שומשום ופשתן (או שומשום שחור) אופים עד הזהבה..
1
להכנת הבצק: מערבבים בקערה את השמרים עם המלח ו 3/4 כוס מים עד שהשמרים נמסים. מוסיפים לתערובת השמרים קצת קמח ומערבבים, מוסיפים קמח ואת יתר המים לסירוגין. כשהתערובת נהיית יותר בצקית מוסיפים את הביצים ואת השמן, מערבבים ומוסיפים את יתרת הקמח והמים. מעבדים לבצק אחיד ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו. .
2
להכנת המלית: מטגנים בצל עד הזהבה קלה, מוסיפים גזר מגורד מטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות כשהמלית מוכנה מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה. לאחר שהבצק תפח, קורצים עיגולים משטחים קלות עם היד שמים כף מהמלית וסוגרים כלפי מעלה. מעבירים את הלחמניות לתבנית ומשהים ל 20 דקות להתפחה נוספת. מורחים בביצה טרופה, מוסיפים שומשום ופשתן (או שומשום שחור) אופים עד הזהבה..