ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
1 או 2 יחידות בצל מטוגן מהמקפיא
-
-
אופן ההכנה
-
1
רצוי לבשל את תפוחי האדמה. לאחר מכן, חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (אליפסות).
-
2
מפזרים את פרוסות תפו"א בתבנית.
-
3
בקערה נפרדת מוסיפים את אבקת מרק, המלח, קוביית הבצל המטוגן, המון כורכום, המון פלפל שחור (אפשר גם קצת קצח).
-
4
מוסיפים לקערה כ-חצי כוס מים רותחים או פושרים.
מערבבים טוב טוב את הרוטב הצהוב.
-
5
שופכים מעל הפרסות תפו"א שבתבנית את כל הרוטב הצהוב.
-
6
מכניסים לתנור לפחות ל45 דקות - שעה, על חום בינוני. בתאבון.
1
רצוי לבשל את תפוחי האדמה. לאחר מכן, חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (אליפסות).
2
מפזרים את פרוסות תפו"א בתבנית.
3
בקערה נפרדת מוסיפים את אבקת מרק, המלח, קוביית הבצל המטוגן, המון כורכום, המון פלפל שחור (אפשר גם קצת קצח).
4
מוסיפים לקערה כ-חצי כוס מים רותחים או פושרים.
מערבבים טוב טוב את הרוטב הצהוב.
5
שופכים מעל הפרסות תפו"א שבתבנית את כל הרוטב הצהוב.
6
מכניסים לתנור לפחות ל45 דקות - שעה, על חום בינוני. בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים