ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
את הפילה עוף להשרות .
-
2
בסויה וטריאקי שעה במקרר.
-
3
לשטוף את התרד .
-
4
להוריד גבעולים .
-
5
לטגן עם כף שמן בצל קצוץ .
-
6
לצבע זהוב .
-
7
להוסיף בהדרגה את התרד .
-
8
עד לריכוך .
-
9
לטחון במגימיקס.
-
10
במחבת עם כף שמן ושן שום קצוץ לטגן את הברוקולי וחצאי עגבניות לתבל - מלח פלפל.
-
11
כ-10 דקות.
-
12
לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן.
-
13
להוסיף לפסטה את רוטב התרד הברוקולי והשרי.
-
14
לטגן עם כף שמן את הפילה עוף לצבע זהוב ולהגיש עם הפסטה.
1
את הפילה עוף להשרות .
2
בסויה וטריאקי שעה במקרר.
3
לשטוף את התרד .
4
להוריד גבעולים .
5
לטגן עם כף שמן בצל קצוץ .
6
לצבע זהוב .
7
להוסיף בהדרגה את התרד .
8
עד לריכוך .
9
לטחון במגימיקס.
10
במחבת עם כף שמן ושן שום קצוץ לטגן את הברוקולי וחצאי עגבניות לתבל - מלח פלפל.
11
כ-10 דקות.
12
לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן.
13
להוסיף לפסטה את רוטב התרד הברוקולי והשרי.
14
לטגן עם כף שמן את הפילה עוף לצבע זהוב ולהגיש עם הפסטה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים