ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בווק עם 2 כפות שמן זית להקפיץ שום ועוף .
-
2
להוסיף פטריות טריות חתוכות, גזר חתוך לרצועות דקות, גמבה חתוכה לרצועות, עלי בזיליקום קרועים.
-
3
להקפיץ 15 דקות ולהוסיף.
-
4
3 כפות צ'ילי שום .
-
5
3 כפות רוטב סויה .
-
6
מלח, פלפל.
-
7
להנמיך להבה עד לבישול העוף.
-
8
לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק .
-
9
לקשט עם עלי בזיליקום .
1
בווק עם 2 כפות שמן זית להקפיץ שום ועוף .
2
להוסיף פטריות טריות חתוכות, גזר חתוך לרצועות דקות, גמבה חתוכה לרצועות, עלי בזיליקום קרועים.
3
להקפיץ 15 דקות ולהוסיף.
4
3 כפות צ'ילי שום .
5
3 כפות רוטב סויה .
6
מלח, פלפל.
7
להנמיך להבה עד לבישול העוף.
8
לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק .
9
לקשט עם עלי בזיליקום .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים