ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות
-
-
-
חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
-
-
-
-
-
-
חופן פירורי לחם עם רבע כוס מים(כוס חפ' שקוף)
-
לרוטב
-
-
-
-
-
-
-
קורט צ'ילי גרוס יבש(לא חייב)
אופן ההכנה
-
1
לערבב את תערובת הקציצות ולהניח לנוח 15 דקות.
-
2
להכין קציצות קטנות וניתן לשלוק אותן כמה דקות במים חמים או ישר לשים ברוטב..
-
3
לרוטב:.
-
4
לטגן את הבצלים החתוכים לרצועות, שמשחים להוסיף חצי כרוב לבן חתוך ושטוף, לטגן היטב ואז להנמיך את האש לכמה דקות של אירוח עם מכסה סגור..
-
5
להוסיף את הקציצות ואז להוסיף מים עד גובה הקציצות ולבשל בער שעה או עד צמצום הנוזלים..
-
6
ניתן להגיש עם קוסקוס..
1
לערבב את תערובת הקציצות ולהניח לנוח 15 דקות.
2
להכין קציצות קטנות וניתן לשלוק אותן כמה דקות במים חמים או ישר לשים ברוטב..
3
לרוטב:.
4
לטגן את הבצלים החתוכים לרצועות, שמשחים להוסיף חצי כרוב לבן חתוך ושטוף, לטגן היטב ואז להנמיך את האש לכמה דקות של אירוח עם מכסה סגור..
5
להוסיף את הקציצות ואז להוסיף מים עד גובה הקציצות ולבשל בער שעה או עד צמצום הנוזלים..
6
ניתן להגיש עם קוסקוס..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים