ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקפיץ בווק עם 2 כפות שמן את הפילה עוף לצבע זהוב.
-
2
להקפיץ את הגמבה והפלפל החריף עם השום כ-5 דקות .
-
3
להחזיר לווק את הפילה עוף .
-
4
לתבל-3 כפות רוטב סויה .
-
5
3 כפות רוטב צ'ילי .
-
6
מלח להקפיץ עוד -5 דקות .
-
7
להגיש עם קשיו ובצל ירוק. .
1
להקפיץ בווק עם 2 כפות שמן את הפילה עוף לצבע זהוב.
2
להקפיץ את הגמבה והפלפל החריף עם השום כ-5 דקות .
3
להחזיר לווק את הפילה עוף .
4
לתבל-3 כפות רוטב סויה .
5
3 כפות רוטב צ'ילי .
6
מלח להקפיץ עוד -5 דקות .
7
להגיש עם קשיו ובצל ירוק. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים