ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1/4 כפית אבקת מרק עוף פרווה
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך בצל ואח"כ להוסיף את השום.
-
2
לגרד עגבניות ולהוסיף אחרי שהשום יהיה מוכן.
-
3
אחרי שהעגבניות מתבשלות להוסיף את הרסק עגבניות וקטשופ ולערבב מעט.
-
4
להוסיף לאחר מכן פפריקה, כמון, אבקת מרק עוף ומלח ולערבב.
-
5
להשים את הביצים ולכסות עם מכסה עד שזה מוכן.
1
לחתוך בצל ואח"כ להוסיף את השום.
2
לגרד עגבניות ולהוסיף אחרי שהשום יהיה מוכן.
3
אחרי שהעגבניות מתבשלות להוסיף את הרסק עגבניות וקטשופ ולערבב מעט.
4
להוסיף לאחר מכן פפריקה, כמון, אבקת מרק עוף ומלח ולערבב.
5
להשים את הביצים ולכסות עם מכסה עד שזה מוכן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים