הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלוקחים בשר שניצל, טובלים בצלחת עם ביצים שעורבבו (כמו לפני שעושים חביתה) אחר כך טובלים בפירורי לחם..
עוברים למחבת : במחבת שמים שמן הכמות תלויה בכמה שניצלים עושים..
שמים את השניצל שטובל בביצים ופירורי לחם במחבת עם השמן עד שהוא ניהיה קריספי ושחום. מעבירים לצלחת עם נייר סופג כדי לספוג את השמן..
עוברים לצ'יפס: בסיר שמים 3/4 מים ושמן לפי כמות הצ'יפס וטעם..
מרתיחים טיפה עד שזה נהיה ממש קצת רותח ומרוקנים שקית צ'יפס לסיר..
מחכים עד שהצ'יפס מוזהב וקריספי. מעבירים לצלחת עם נייר סופג כדי לספוג את השמן..
מומלץ להגיש עם ירקות ותבלינים..
בתאבון.