אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

3,987
צפיות

מוקפץ חלומי

המתכון של
מוקפץ חלומי

אין ילד שלא יתענג על זה.

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • נודלס
  • חזה עוף
  • פלפל אדום
  • פלפל כתום
  • תירס
  • פטריות
  • שעועית קפואה
  • רוטב סויה
  • רוטב טריאקי
  • שמן
  • גזר
  • סילאן
  • בצל
  • כרוב לבן
  • שום
  • מרק עוף
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי גרוס
  • שאטה גרוס
  • כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    מוקפץ חזה עוף עם ירקות..


  • 2

    להשרות חזה עוף חתוך קוביות עם טריאקי סויה סילאן חצי שעה במקרר...


  • 3

    ואז לטגן את החזה עוף בלי הרבה שמן..


  • 4

    ולשים במסננת שהשמן יצא..


  • 5

    במחבת וואק להקפיץ כל ירק בנפרד..


  • 6

    שעועית ירוקה עדינה .. להקפיץ ולהוציא .


  • 7

    תירס להקפיץ ולהוציא.


  • 8

    בצל חתוך דק לטגן ולהוציא..


  • 9

    כרוב לבן חתוך דק להקפיץ ולהוציא.


  • 10

    פטריות לחתוך דק להקפיץ ולהוציא.


  • 11

    גמבה אדומה כתומה וצהובה רצועות( עדיף כל אחד בנפרד) להקפיץ ולהוציא..


  • 12

    3 שיני שום קצוץ.


  • 13

    בצל ירוק קצוץ .


  • 14

    גזר חתוך דק.


  • 15

    לסדר הכל יפה במחבת רחבה וגדולה.


  • 16

    להרתיח חבילת נודלס עם מים ומלח..


  • 17

    10 דק לסנן תמים ולשים באמצע .


  • 18

    ועל הנודלס לשים את החזה עוף המוכן..


  • 19

    להכין רוטב בקערה..


  • 20

    חצי כוס רוטב סויה.


  • 21

    5 כפות רוטב צילי מתוק.


  • 22

    רבע כוס טריאקי.


  • 23

    5 כפות סילאן.


  • 24

    חצי כפית אבקת מרק עוף.


  • 25

    טיפה מלח פלפל לפי הטעם..


  • 26

    תבלין צילי גרוס.


  • 27

    טיפה שאטה גרוס.


  • 28

    קצת כורכום..


  • 29

    לערבב הכל. .


  • 30

    לשפוך את כל הרוטב על המוקפץ.


  • 31

    להרתיח 10 דק הכל.


  • 32

    ולערבב הכל יחד... .


  • 33

    ובתאבון.


1

מוקפץ חזה עוף עם ירקות..


2

להשרות חזה עוף חתוך קוביות עם טריאקי סויה סילאן חצי שעה במקרר...


3

ואז לטגן את החזה עוף בלי הרבה שמן..


4

ולשים במסננת שהשמן יצא..


5

במחבת וואק להקפיץ כל ירק בנפרד..


6

שעועית ירוקה עדינה .. להקפיץ ולהוציא .


7

תירס להקפיץ ולהוציא.


8

בצל חתוך דק לטגן ולהוציא..


9

כרוב לבן חתוך דק להקפיץ ולהוציא.


10

פטריות לחתוך דק להקפיץ ולהוציא.


11

גמבה אדומה כתומה וצהובה רצועות( עדיף כל אחד בנפרד) להקפיץ ולהוציא..


12

3 שיני שום קצוץ.


13

בצל ירוק קצוץ .


14

גזר חתוך דק.


15

לסדר הכל יפה במחבת רחבה וגדולה.


16

להרתיח חבילת נודלס עם מים ומלח..


17

10 דק לסנן תמים ולשים באמצע .


18

ועל הנודלס לשים את החזה עוף המוכן..


19

להכין רוטב בקערה..


20

חצי כוס רוטב סויה.


21

5 כפות רוטב צילי מתוק.


22

רבע כוס טריאקי.


23

5 כפות סילאן.


24

חצי כפית אבקת מרק עוף.


25

טיפה מלח פלפל לפי הטעם..


26

תבלין צילי גרוס.


27

טיפה שאטה גרוס.


28

קצת כורכום..


29

לערבב הכל. .


30

לשפוך את כל הרוטב על המוקפץ.


31

להרתיח 10 דק הכל.


32

ולערבב הכל יחד... .


33

ובתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים