ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לציפוי
-
2 כוסות פירורי לחם+2 כפות שומשום
-
לטיגון
-
1 כוס(לפי הצורך) שמן קנולה
אופן ההכנה
-
1
לקחת את החזים ולחתוך לרצועות..לאחר מכן לקחת את שאר מצרכי השניצל לשים בקערה רחבה ולהכניס את החזים לערבב ולהכניס למקרר לשעה..
-
2
אחרי שעה לסדר בצלחת פירורי לחם ושומשום...ולטבול כל רצועה ולטגן בשמן ולהניח על נייר סופג..
1
לקחת את החזים ולחתוך לרצועות..לאחר מכן לקחת את שאר מצרכי השניצל לשים בקערה רחבה ולהכניס את החזים לערבב ולהכניס למקרר לשעה..
2
אחרי שעה לסדר בצלחת פירורי לחם ושומשום...ולטבול כל רצועה ולטגן בשמן ולהניח על נייר סופג..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים